در وبلاگ کیان اسکرین می توانید مقالات مرتبط با صنعت ما را پیدا کنید!
کیفیت تلویزیون شهری
ثبت در تاریخ 1399/05/20
ماژول تلویزیون شهری از مهم ترین قسمت هایی است که در تلویزیون شهری به کار می رود و اگر این ماژول ها از کیفیت مناسبی برخوردار نباشند، تلویزیون شهری بی کیفیتی خواهیم داشت.
عوامل تاثیرگذار بر کیفیت ماژول تلویزیون شهری به شرح زیر است:
چيپ ال ای دی "LED chip": چيپ ال ای دی قطعه بسیار کوچکی می باشد که بیشترین تاثیر را بر روی شدت نور ال ای دی دارد. مهمترین قطعه در یک ماژول ال ای دی، چيپ آن می باشد.
آی سی "IC": اهمیت آی سی خصوصا در تابلوهای بزرگ و فول کالر بسیار زیاد می باشد، زیرا کلیه دستورهای مربوط به افکت ها پس از دریافت از کنترلر، توسط آی سی توزیع می گردد و اگر IC نتواند جریان الکتریکی را به خوبی عبور دهد، شدت نور ماژول کاهش می یابد.
"PCB" یا "printed circuit board": استفاده از برد نازک در ماژول ال ای دی موجب ایجاد حرارت و کاهش کارایی قطعه می شود.
رزین "resin": رزین وظیفه آببندی قطعه را دارد. همچنین این ماده به نوعی نقش عایق حرارتی بین ال ای دی و برد ماژول را بر عهده دارد. استفاده از رزین نامناسب موجب تضعیف سیستم آب بند و همچنین کاهش قابلیت عایق حرارتی می شود. استفاده از ال ای دی پایه کوتاه باعث می شود کلاهک ال ای دی به میزان کافی از فریم خارج نشود و به همین علت شدت نور خصوصا در دید از جانب، کاهش می یابد.
جنس فریم: باید از جنس پلاستیک ABS دست اول باشد که موجب دوام ماژول در شرایط آب و هوایی سخت می باشد. فریم نامرغوب بعد از مدتی باد کرده و به تدریج دور تا دور ال ای دی را احاطه می کند و موجب افت شدت نور می شود.
کپسولیشن ال ای دی: کیفیت نامرغوب و عدم شفافیت مناسب موجب کاهش شدت نوردهی چيپ یا تغییر رنگ ال ای دی می شود.